Diensten

Verkoop en verhuring van vastgoed

Wij zijn al meer dan 60 jaar een bevoorrechte bemiddelaar bij transacties tussen kopers en verkopers, huurders en verhuurders op de immomarkt in en rond Tongeren.

Of u nu op zoek bent naar een gezellig rijhuis met tuintje in het centrum, een knus appartement met uitzicht over de stad of de perfect gelegen bouwgrond voor een riante villa in het groen, wij hebben het voor u in portefeuille.

Ook bij verhuring van uw eigendom staan we voor u klaar. Woningen, handelspanden, garages, appartementen… wij brengen huurders en verhuurders snel, discreet en professioneel bij mekaar.

Wij gaan ervan uit dat elke koper ooit verkoper wordt en elke huurder misschien ooit zelf een eigendom zal verhuren. Daarom is voor ons de tevredenheid van alle partijen heel belangrijk. Eerlijkheid duurt het langst.

Schatting van vastgoed

Ooit komt de dag dat u uw eigendom wenst te verkopen. Of het nu gaat om de woning waarin u uw hele leven hebt doorgebracht, of een vastgoedbelegging die u weer van de hand wil doen, de prijs is een zeer belangrijk element wanneer u beslist om al dan niet te verkopen.

Een betrouwbare schatting van uw eigendom is dus cruciaal. Hiervoor kan u rekenen op onze professionele medewerkers. Na een bezoek ter plaatse zullen zij u een duidelijk bedrag meedelen dat uw goed volgens hen waard is. Hiervoor zullen ze zich baseren op de samenstelling, de staat en de ligging van het gebouw maar ook op de courante marktprijzen voor vergelijkbare panden of gronden.

Contacteer ons gerust vrijblijvend voor meer informatie.